SEARCH
You are in browse mode. You must login to use MEMORY

   Log in to start

level: Įleidžiamieji šviesoforai

Questions and Answers List

level questions: Įleidžiamieji šviesoforai

QuestionAnswer
Žalias žiburysLeidžiama pravažiuoti šviesoforą didžiausiu geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu (maršrutas parengtas pagrindiniu keliu) ir įspėjama, kad kito šviesoforo signalas –leidžiamasis.
Geltonas mirksimasis žiburysLeidžiama pravažiuoti šviesoforą didžiausiu geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu (maršrutas parengtas pagrindiniu keliu) ir įspėjama, kad kito šviesoforo signalas – leidžiamasis, kurį būtina pravažiuoti mažesniu geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu.
Geltonas žiburysLeidžiama pravažiuoti šviesoforą geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu (atvykimo maršrutas parengtas į pagrindinį kelią) ir įspėjama, kad kito šviesoforo signalas – draudžiamasis.
Du geltoni žiburiai, iš jų viršutinis mirksimasisLeidžiama pravažiuoti šviesoforą mažesniu geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu (maršrutas parengtas atšakiniu keliu) ir įspėjama, kad kito šviesoforo signalas – leidžiamasis.
Du geltoni žiburiaiLeidžiama pravažiuoti šviesoforą mažesniu geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu (atvykimo maršrutas parengtas į atšakinį kelią) ir įspėjama, kad kito šviesoforo signalas – draudžiamasis.
Raudonas žiburysPravažiuoti šviesoforą draudžiama.
Žalias mirksimasis, geltonas ir žalias juostinis žiburiaiLeidžiama pravažiuoti šviesoforą geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu, bet ne didesniu kaip 80 km/val. (maršrutas parengtas atšakiniu keliu), ir įspėjama, kad kito šviesoforo signalas – leidžiamasis, pro jį leidžiama pravažiuoti geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu, bet ne didesniu kaip 80 km/val.
Du geltoni, iš jų viršutinis mirksimasis ir žalias juostinis žiburiaiLeidžiama pravažiuoti šviesoforą geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu, bet ne didesniu kaip 80 km/val. (maršrutas parengtas atšakiniu keliu), ir įspėjama, kad kito šviesoforo signalas – leidžiamasis, ir leidžiama važiuoti atšakiniu keliu mažesniu geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu.
Du geltoni žiburiai ir žalias juostinis žiburysLeidžiama pravažiuoti šviesoforą geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu, bet ne didesniu kaip 80 km/val. (atvykimo maršrutas parengtas į atšakinį kelią), ir įspėjama, kad kito šviesoforo signalas – draudžiamasis.
Žalias mirksimas žiburysLeidžiama pravažiuoti šviesoforą didžiausiu geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu (maršrutas parengtas pagrindiniu keliu) ir įspėjama, kad kito šviesoforo signalas – leidžiamasis, kurį leidžiama pravažiuoti didžiausiu geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu, bet ne didesniu kaip 80 km/val.
Trys geltoni žiburiaiLeidžiama pravažiuoti šviesoforą ir važiuoti į laisvą kelio dalį ne didesniu kaip 20 km/val. greičiu ir įspėjama, kad kito maršruto šviesoforo signalas – draudžiamasis.
Baltas (išimtinis) mirksimasis žiburysLeidžiama pravažiuoti raudonu žiburiu signalizuojantį (arba užgesusį) šviesoforą ir važiuoti iki kito šviesoforo (ar riboženklio, jei kelias neturi šviesoforo) ne didesniu kaip 20 km/val. greičiu, pasirengus sustoti, jei kelyje atsiras kliūtis.
Geltonas ir žalias žiburiaiLeidžiama pravažiuoti šviesoforą didžiausiu geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu ir įspėjama, kad atstumas tarp maršruto ir išleidžiamojo (įleidžiamojo ir maršruto) šviesoforo, važiuojant pagrindiniu keliu, yra trumpesnis už reikiamą stabdymo kelią. Gali signalizuoti įleidžiamieji (jų įspėjamieji) ir maršruto šviesoforai.