SEARCH
You are in browse mode. You must login to use MEMORY

   Log in to start

level: Maršruto šviesoforai

Questions and Answers List

level questions: Maršruto šviesoforai

QuestionAnswer
Žalias žiburysLeidžiama pravažiuoti šviesoforą didžiausiu geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu ir įspėjama, kad kito šviesoforo (maršruto ar išleidžiamojo) signalas – leidžiamasis.
Geltonas žiburysLeidžiama pravažiuoti šviesoforą mažesniu geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu ir įspėjama, kad kito šviesoforo (maršruto ar išleidžiamojo) signalas – draudžiamasis.
Raudonas žiburysPravažiuoti šviesoforą draudžiama.
Geltonas mirksimasis žiburysLeidžiama pravažiuoti šviesoforą didžiausiu infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu ir įspėjama, kad kito šviesoforo signalas leidžiamasis, kurį būtina pravažiuoti mažesniu geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu.
Du geltoni žiburiai, iš jų viršutinis mirksimasisLeidžiama pravažiuoti šviesoforą geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu į atšakinį kelią ir įspėjama, kad kito šviesoforo (maršruto ar išleidžiamojo) signalas – leidžiamasis.
Du geltoni žiburiaiLeidžiama pravažiuoti šviesoforą mažesniu infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu į atšakinį kelią ir įspėjama, kad kito šviesoforo signalas – draudžiamasis.