SEARCH
You are in browse mode. You must login to use MEMORY

   Log in to start

level: Tarpstočio šviesoforai

Questions and Answers List

level questions: Tarpstočio šviesoforai

QuestionAnswer
Žalias žiburysLeidžiama pravažiuoti šviesoforą didžiausiu geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu ir įspėjama, kad priekyje yra laisvi ne mažiau kaip du blokuojamieji ruožai.
Geltonas žiburysLeidžiama pravažiuoti šviesoforą mažesniu geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu ir įspėjama, kad kito šviesoforo signalas – draudžiamasis.
Priešstočio žalias mirksimasis žiburysLeidžiama pravažiuoti šviesoforą didžiausiu geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu ir įspėjama, kad įleidžiamojo šviesoforo signalas – leidžiamasis, pro jį važiuoti į atšakinį kelią didžiausiu geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu, bet ne didesniu kaip 80 km/val.
Priešstočio geltonas mirksimasis žiburysLeidžiama pravažiuoti šviesoforą didžiausiu geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu ir įspėjama, kad įleidžiamojo šviesoforo signalas – leidžiamasis, pro jį važiuoti į atšakinį kelią geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu.
Raudonas žiburysPravažiuoti šviesoforą draudžiama.
Šviesoforo raudonas žiburys ir skydelis su baltais raidės „P“ atšvaitaisIlgoje įkalnėje išimtinis tarpstočio signalo ženklas, leidžiantis krovininiams traukiniams pravažiuoti šviesoforą ypač atsargiai, ne didesniu kaip 20 km/val. greičiu, pasirengus sustoti, jei kelyje atsirastų kliūtis.
Žalias žiburys (pusiau automatinė)Leidžiama pravažiuoti šviesoforą didžiausiu geležinkelių infrastruktūros valdytojo nustatytu greičiu ir įspėjama, kad tarpstotis iki kitos stoties laisvas.
Raudonas žiburys (pusiau automatinė)Pravažiuoti signalą draudžiama.